Utvalgte artikler

Bilde av tomt terapibad på Askøy innendørs. Ingen som bader.

Søknadsfristen for sesongen 2021-2022 er 22. mai 2021.

Bilde av idrettshallen Askøy Forum fra utsiden

Lagene på Askøy kan nå søke om treningstid for sesongen 2021-2022 i Askøyhallen, Askøy Forum, Hop Idrettshall og idrettshallene ved Fauskanger, Tveit og Kleppestø skole.

Bilde av korps som dirigeres og spiller på 17. mai i Strusshamn 2020

Som i fjor legger koronapandemien en demper på den tradisjonelle 17. mai-feiringen på Askøy.

Søk tilskudd hos oss

Det er åpent for å sende inn søknader om kommunal driftstøtte og støtte fra andre tilskuddsordninger, som har søknadsfrist 1. mai 2021.
Driftstilskudd til lag og organisasjoner skulle etter budsjettvedtak i kommunestyret tas ned med tilsammen kr. 500.000,-Grunnet utfordringene knytet til covid-19 pandemien er det i Utvalg for oppvekst og levekår og i kommunestyret gjort følgende…

Bilde av en hamburger på serveringsbord

Askøy kommune får nærmere 7 millioner kroner til lokalt næringsliv.

En som sykler i gata (foto: Majestic Lukas, Unsplash)

Vi hiver oss med på aksjonen Sykle til jobben, og det er dermed gratis for alle i Askøy kommune å bli med!

Massevaksineringen foregår i Askøy Forum

Vi er straks ferdig med alle over 75 år. 8. april 2021 begynner massevaksineringen i Askøy Forum.

Illustrasjonsfoto av koronaviruset (FHI)

Det er mange tiltak å forholde seg til. Derfor har vi svart ut mange spørsmål, for å gjøre det enklere å finne svar.

gruppetrening

Frisklivssentralen Askøy hjelper og støtter personer som ønsker å forbedre sin helse.

Vi tilbyr

• Kreftrehabilitering - et gruppebasert tilbud til deg over 18 år. Målet med deltakelse er å kunne mestre din hverdag etter kreftsykdom.
  • LEV (livsstilsendring for voksne) - et gruppetilbud for voksne. Tilbudet er forebyggende og det er ingen krav til diagnose for å delta.
  • Alder ingen hindring - et gruppetilbud for deg over 67 år som ønsker å være fysisk aktiv og sosial.
  • Stå opp! Søvnkurs - et gruppebasert behandlingstilbud for deg med søvnvansker.
  • Røyk-/snusslutt kurs - for deg som ønsker å stumpe røyken og kutte snusen.
  • Undervisning - vi underviser i helseforebyggende tema ved ulike instanser etter forespørsel.
  • Trykk her for å lese mer om våre tilbud

Vil du delta?

Kontakt oss på telefon 409 14 660 eller bli henvist av fastlege eller andre instanser.

Illustrasjonsfoto av kommunestyret

Vi sender direkte fra kommunestyremøtene, og legger de ut fortløpende.

illustrasjonsfoto av en som nyser i lommetørkle

Det er mye snakk om coronaviruset fra Kina.

Her er metoder som Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet anbefaler for å forebygger smitte. Det gjelder ikke bare dette viruset, men generelt.

Papirlommetørkle

Foran munn og nese beskytter andre når du hoster eller nyser. Kast lommetørkleet etter bruk. Vask så hendene.

Albuekroken

Bruk albukroken når du må hoste eller nyse og ikke har papirlommetørkle tilgjengelig.

Håndvask

Vask hendene ofte og grundig, spesielt når du har vært ute blant folk.

Hånddesinfisjon

Hånddesinfeksjon med alkoholholdige midler er et godt alternativ når håndvask ikke er mulig, for eksempel på reise.

Skjermvisning av Bedriftsnett sin telefoniløsning

Vi jobber med et nytt og forbedret telefonisystem for blant annet Vann og avløp. Det skal gjøre det enklere for innbyggere å få svar.

Siste fra Facebook