Utvalgte artikler

Bilde av bulkemispel

Aksjon for å rydde vekk den fremmede arten bulkemispel fra hager og nabolag.

Bilde av to solsikker i solnedgang

Har du lyst på sommerjobb i perioden 21. juni til 13. august?

Flyfoto av Kleppestø senter og kai

Det skjer mye på Askøy, og kommunen har en viktig rolle som samfunnsutvikler. Målet er å utvikle et bærekraftig og godt lokalsamfunn for innbyggere og næringsliv.

To damer foran datamaskin, med ryggen til kamera.

NAV Askøy skal jobbe oppsøkende mot bedrifter som står i fare for eller har måttet redusere aktiviteten.

Illustrasjonstegning av en rød russelue

Smittesituasjonen i Norge er ustabil, og årets russ må belage seg på en russefeiring preget av pandemi og smitteverntiltak.

Bilde av en bod som bygges, uferdig

Fra 1. mai endres reglene for hva du kan gjøre uten å søke om byggetillatelse. Flere tiltak vil nå være unntatt søknadsplikt.

Tømmerhogger med motorsag foran to store trær som ligger på bakken

Askøy kommune eier mange eiendommer. Noen av disse er i bruk til kommunale tjenester, andre til friluftsformål og lignende.

Bilde av tomt terapibad på Askøy innendørs. Ingen som bader.

Søknadsfristen for sesongen 2021-2022 er 22. mai 2021.

Bilde av idrettshallen Askøy Forum fra utsiden

Lagene på Askøy kan nå søke om treningstid for sesongen 2021-2022 i Askøyhallen, Askøy Forum, Hop Idrettshall og idrettshallene ved Fauskanger, Tveit og Kleppestø skole.

Bilde av korps som dirigeres og spiller på 17. mai i Strusshamn 2020

Som i fjor legger koronapandemien en demper på den tradisjonelle 17. mai-feiringen på Askøy.

Foto av minnestøtte ved Strusshamn kirke, med en krans

Frigjøringsdagen og den nasjonale veterandagen markeres direkte på hjemmesiden og Facebook.

Bilde av arbeidere og en betongbil som jobber på veien.

Lurer du på hva som skjer med Askøypakken? Det ble gitt en orientering i Formannskapet 4. mai 2021. Se video.

I forbindelse med trafikksikringstiltak på Rindadalsvegen, vil veien bli periodevis stengt på opptil 10 min

• fra og med 03.05.21 – 03.06.21

Det vil bli utført ett strekk av gangen slik at alle hus til enhver tid skal ha tilkomst.

trygghetsalarm

Trygghetsalarmene blir ikke berørt når fasttelefonnettet forsvinner.

Bilde av en SMS om vaksineringstidspunkt, sendt fra Askøy kommune

10-15 innbyggere har møtt opp i Askøy Forum for vaksine uten godkjent timebestilling. De tror timen er bestilt, men har ikke fullført alle stegene som trengs.

Siste fra Facebook