Utvalgte artikler

Hender og såpe som vaskes

Det er tid for forkjølelsessymptomer, og vi oppfordrer til å være like flinke med håndvasken fremover, sånn som vi var under pandemien.

En boks, stemmeurne

Ved siste kontroll av stemmeurner i dag, onsdag 13. september, ble det oppdaget et mindre antall stemmesedler som ikke er inntatt i telling av kommunens valgoppgjør.

Strektegninger av mange mennesker i ulike farger

Vi trenger din hjelp til å gjøre kommunen bedre. Bli med i innbyggerpanelet.

To menn som håndhilser og smiler til kamera

Vi har inngått avtale med firmaet Backe Bergen om bygging av to fullskala idrettshaller, to svømmebasseng og klatrerom. Anlegget skal stå ferdig og være klare for publikum vinter 2025/2026.

Fugler på himmelen

Grunnet det pågående utbruddet av fugleinfluensa i landet viser kommunen til Mattilsynets nettsider for løpende oppdatert informasjon rundt hvordan å forholde seg til syk og død fugl.

Aktuelt

Bilkø

Nå kan du bli kjørt med bil til jobben, skolen, bussen eller båten. Som sjåfør kan du tjene penger på å tilby samkjøring på ruter du allerede skal kjøre, og som passasjer kan du reise gratis med periodebillett fra Skyss.

tegning av et bygg

Statsforvaltaren i Vestland er varslet om nye frister for byggingen av renseanlegg på Horsøy og i Skarholmen.

Prisgalla 2021

Hvert år deler Askøy kommune ut kulturprisen Kipekjerringa og Askøybragden for kultur og idrett. Nå kan du være med å nominere gode kandidater! Det er også mulig å søke om kulturstipend.

Generasjoner deltar på aktiviteter som pil og bue skyting, hopper, går, leker seg til mål

For første gang skal vi arrangere Generasjonslekene på Askøy og vi håper dere er klar for å bidra til god stemning og tidenes folkefest.

Å bo i Barbieland er å være et perfekt vesen på et perfekt sted. Med mindre du har en komplett eksistensiell krise. Eller du er en Ken.

Kinotilbudet utvides på Askøy! I høst blir det visninger tre steder på øyen, og filmhøsten pangstarter søndag 20. august med suksessfilmen «Barbie».

Back to top