Utvalgte artikler

Arbeidere i gule vester som jobber med et hull i bakken sammen med en gravemaskin

Vi har lokalisert et vannledningsbrudd i et område like ved Florvågbakken, omtrent ved busstoppet retning Kleppestø.

Dame som holde et rosa bånd formet som et hjerte, symbol på kreftomsorg rosa sløyfe

Vi ønsker å ivareta deg så godt som mulig, dersom du eller en av dine nærmeste blir rammet av kreftsykdom.

Bilde av en gutt med slagverkskøller, og en jente med klarinett.

To unge talenter fra Askøy med fantastiske prestasjoner i nasjonalt musikkmesterskap.

En som balanserer på en trestamme i skogen

Er du ustø? Har du falt? Da kan fallforbyggende gruppetrening være noe for deg!

Ordfører Siv Høgtun overrekker pris til frivilligprisvinner Åge Lavik

Innbyggerne på Askøy har stemt fram Åge Lavik som vinner av Folkets Frivilligpris 2022.

Aktuelt

digital illustrasjon med mange musikkinstrumenter: trommer, saksofon, trompet, gitar, trombone med mer.

Er du med i et lag eller en gruppe som har musikkaktiviteter for og med barn og unge under 26 år? Nå kan laget eller gruppen din søke på tilskuddsordningen til Norsk musikkråd: Frifond kompetanse og aktivitet.

Mange mennesker sitter i en bygdekino sal

Askøy kommune har inngått en avtale med Bygdekinoen om filmvisning på Askøy annenhver søndag. Forestillingene veksler mellom Hanøy Samfunnshus og Ungflimmer i Florvåg.

Prisutdeling, tre damer og en mann, som står på en scene

Frisklivssentralen bidrar til å fremme folkehelsen på Askøy gjennom sitt kunnskapsbaserte arbeid, og fokus på tiltak som gjør det mulig for barn og unge, voksne og eldre å være aktiv i hverdagen.

Rådhuset sett fra utsiden

Kommunal rapport har presentert Askøy i magasinet sitt 19. januar 2023.

Sjekke SMS-varsel på mobiltelefon