Utvalgte artikler

Bilde av en SMS om vaksineringstidspunkt, sendt fra Askøy kommune

10-15 innbyggere har møtt opp i Askøy Forum for vaksine uten godkjent timebestilling. De tror timen er bestilt, men har ikke fullført alle stegene som trengs.

To knoker mot hverandre

Som støttekontakt kan du bidra med positive opplevelser og utvikling, og være en viktig person i et annet menneskes liv.

Tømmerhogger med motorsag foran to store trær som ligger på bakken

Askøy kommune eier mange eiendommer. Noen av disse er i bruk til kommunale tjenester, andre til friluftsformål og lignende.

Bilde av tomt terapibad på Askøy innendørs. Ingen som bader.

Søknadsfristen for sesongen 2021-2022 er 22. mai 2021.

Bilde av idrettshallen Askøy Forum fra utsiden

Lagene på Askøy kan nå søke om treningstid for sesongen 2021-2022 i Askøyhallen, Askøy Forum, Hop Idrettshall og idrettshallene ved Fauskanger, Tveit og Kleppestø skole.

Bilde av korps som dirigeres og spiller på 17. mai i Strusshamn 2020

Som i fjor legger koronapandemien en demper på den tradisjonelle 17. mai-feiringen på Askøy.

Søk tilskudd hos oss

Det er åpent for å sende inn søknader om kommunal driftstøtte og støtte fra andre tilskuddsordninger, som har søknadsfrist 1. mai 2021.
Driftstilskudd til lag og organisasjoner skulle etter budsjettvedtak i kommunestyret tas ned med tilsammen kr. 500.000,-Grunnet utfordringene knytet til covid-19 pandemien er det i Utvalg for oppvekst og levekår og i kommunestyret gjort følgende…

Bilde av en hamburger på serveringsbord

Askøy kommune får nærmere 7 millioner kroner til lokalt næringsliv.

trygghetsalarm

Trygghetsalarmene blir ikke berørt når fasttelefonnettet forsvinner.

Ordfører Siv Høgtun deler ut diplom til leder for Familiehelsetjenesten, Kristin Occhipinti (foto: Dag Folkestad)

Prisen gis til Familiehelsetjenesten, som gjennom sitt systematiske arbeid gjør en særlig innsats for å fremme folks helse og trivsel.

En konvolutt med et papir delvis inni som har en krøllalfa på seg for å illustrere digital post

Vi starter med digital utsending av vedtak og informasjon.

Illustrasjonsbilde fra treningsvideo

For et par uker siden satt Frisklivssentralen Askøy rekord for antall deltakere på digitaltrening for «Alder ingen hindring 67+».

Siste fra Facebook