Utvalgte artikler

Dame som tar koronatest på seg selv med pinne i nesen

Alle som får positivt svar på hurtigtest må registrere denne på kommunens hjemeside.

Bilde av en mobiltelefon som ligger på bordet

Fra og med 21. januar 2022 begynner vi å varsle alle med positiv korona-test med SMS. I tekstmeldingen vil det være en lenke til informasjonen man trenger.

Mann i kranvogn i toppen av en strømstolpe - står og jobber

På grunn av høye strømpriser, er bostøtten styrket i desember, januar og februar.

Fallforebyggende gruppetrening

Er du ustø? Har du falt?

Da kan fallforbyggende gruppetrening være noe for deg!

Mange helsearbeidere som går i gangen med ryggen til, på vei et sted.

Vi trenger hjelp! For at vi fortsatt skal kunne yte gode og forsvarlige tjenester til brukerne er det nå behov for flere vikarer med helsefaglig bakgrunn.

Bilde av røyk fra kumlokk

Vi skal fornye avløpsrør, og for å unngå å grave opp gaten, støper vi nye plastrør inn i eksisterende avløpsrør.  Den synlige røyken/ dampen fra arbeidene er vanndamp.

Barn som sitter på gulvet

Har du barn i barnehage eller på barneskole? Folkehelseinstituttet har laget en liste for dere om tiltakene som gjelder.

Barn med munnbind som står ute

Utvalgte barn i aldersgruppen 5-11 år får nå tilbud om koronavaksine.

Tre helsearbeidere med munnbind som gjør klar sprøyter til vaksine

Smitten vil trolig snart stige kraftig i Norge. Folkehelseinstituttet (FHI) oppfordrer uvaksinerte til å møte opp på vaksinasjonssentrene i det nye året for å få vaksinedose 1.

Bilde av en mann i en stol

Rune Lid (54) har takket ja til stillingen som assisterende kommunedirektør og starter i jobben 10. januar.