Utvalgte artikler

Ungdom som får vaksine i armen av helsesykepleier

Alle kan bli alvorlig syk av influensa, men noen risikogrupper er mer utsatt for alvorlig sykdom enn andre. Vi får levert vaksiner til Askøy fra uke 42.

Kart med Florvågbakken er merket med rødt

Samferdsel er nå i gang med et trafikksikringsprosjekt i Florvågbakken, som vil vare ut oktober.

Ungdom som får plaster på arm etter vaksine

Har du fått koronavaksine i utlandet og ønsker å registrere det i Helse Norge? Vi kan hjelpe deg med registreringen.

Hvitt hus fra utsiden med tekst på veggen

Strusshamn legesenter avvikles 1. oktober 2021.

Illustrasjonsfoto av koronaviruset (FHI)

Regjeringen har besluttet at Norge går over til en normal hverdag med økt beredskap lørdag 25. september klokken 16.00.

Bilde av vaksineglass med to sprøyter oppi

Folkehelseinstituttet har utarbeidet en oversikt over hvilke sykdommer personer som anbefales en 3. dose har og hvilke medisiner de bruker.

Mann og dama snakker sammen med munnbind på seg

Helse- og omsorgsminister Bent Høie besøkte Origosenteret for Livsmestring, psykisk helse og rus på Askøy 10. september 2021.

Ordfører i bunad foran prisvinnere som står med sine premier

Kommunens årlige utdeling av høythengende priser og stipender ble gjennomført 9. september 2021.

Gutt med ansiktsmaske får satt på et plaster på armen av en dame

Alle 12-15-åringer som ønsker vaksine får tilbud om dette.

Skissetegning av strekkmennesker i ulike farger

Vi trenger din hjelp til å gjøre kommunen bedre. Derfor har vi opprettet et innbyggerpanel.

To menn som sitter ved et bord og signerer papirer

Myrane-området skal moderniseres, blant annet med ny idrettshall og badeanlegg, i tilknytning til ny videregående skole.

Jente som får sprøyte i armen av helsesykepleier

I uke 36 tilbyr vi vaksine til alle som er født i 2004 og 2005.

Bilde av Tv-aksjonen

Vinn kinobilletter og en overraskelse til beste privatperson/familie ved å opprette en spleis til TV-aksjonen

Bilde av et vann

Alle som jobber med Vann og avløp på Askøy er takknemlig for innsatsen innbyggerne har lagt ned for å redusere vannforbruket.

Bilde av Tv-aksjonen

Etter en samlet vurdering av kapasitet, erfaringer fra i fjor og innspill fra frivilligheten, har kommunedirektøren besluttet å organisere årets innsamling «heldigital».

Bilde av Tv-aksjonen

Vinn "hvit dame" til beste FAU spleis ved å opprette en SPLEIS til TV-aksjonen!

Bilde av Tv-aksjonen

Vinn 3000 kroner til ditt lag/organisasjon ved å opprette en spleis!