Skip to main content
Sist oppdatert: 19. juni 2024
Opprettet dato: 02. mai 2024

Nå kan du bestille telefontid med byggesak


En dame utenfor et stort hus
Vi har lansert en ny tjeneste der du enkelt kan bestille telefontid med oss, sier fagansvarlig på byggesak, Linn-Kristin Solbakken (foto: Dag Folkestad/Askøy kommune).

Går du med byggeplaner? Lurer du på hvor mye du kan bygge på eiendommen din? Hvilken plan som gjelder for eiendommen eller om det du ønsker å bygge er unntatt søknadsplikt? Da kan du booke tid med byggesak.

- Vi har lansert en ny tjeneste, der du enkelt kan bestille telefontid med byggesak. Du velger selv dag og tidspunkt som passer, og vi ringer deg tilbake på valgt tidspunkt. Enklere blir det ikke, sier fagansvarlig på byggesak, Linn-Kristin Solbakken.

Ønsker å være til hjelp - og bedre tilgjengelig

Byggesak tar i bruk nye digitale løsninger i sine tjenester, og ønsker at brukerne av tjenestene skal få den hjelp og veiledning de ønsker, på en enkel måte, og når de ønsker det. I den forbindelse har byggesak nå lansert bookingløsing for innbyggere og søkere i Askøy kommune.

Bedre tid til forberedelse før møter

Gjennom bookingløsningen blir også kvaliteten på tilbakemeldingen fra byggesak bedre, siden saksbehandleren kan forberede seg før telefonsamtalen.

- Det at innbyggerne nå kan booke time gjør også at man skal slippe å vente i telefonkø, eller ringe tilbake om man ikke kommer gjennom på telefon, sier Solbakken. 

Fortsatt mulig å ringe uten time

Det vil fortsatt være mulig å ringe inn for en "drop in"-telefonsamtale. Denne telefonen er bare åpen onsdager klokken 9-11 og 12-14. Det er også mulig å sende skriftlig henvendelser til byggesak.

Men de som bestiller telefontime prioriteres, da dette er mer effektivt både for kunden og saksbehandlerne: Bestill time med byggesak


Forfatter:
Dag Folkestad

Fant du det du lette etter?

Det var dumt, kan du hjelpe oss med å forstå hva du var på utkikk etter?

Det var dumt, kan du hjelpe oss med å forstå hva du var på utkikk etter?