Skuespiller Van Diesel i filmen Fast and Furios

Fram mot sommeren kan du oppleve fire publikumsfavoritter på Bygdekinoen på Hanøy samfunnshus!

Både små og store kan glede seg til å gå på kino på Askøy de neste ukene.

Fra bok til film

Søndag 14. mai er det klart for den første av fem filmer om Albert og hans usynlige venn Skybert. Både barn og foreldre har et nært forhold til de populære bøkene om Albert og Skybert, og nå er det laget film av fem av bøkene. Noen ganger kjeder Albert Åberg seg, og da er det fint å ha en hemmelig venn som han kan leke og snakke med. Dette er perfekt film for de aller minste!
Albert Åberg

 

Mye god humor

Søndag 14. mai vises også den tredje filmen i serien Guardians of the Galaxy. VG mener at dette er den beste av de tre og triller terningkast fem. NRK gir filmen fire og trekker fram både humoren og handlingen: «Historien har en god fremdrift med et klart mål, og en emosjonell slagkraft som overgår hva «Guardians»-filmene har representert til nå.»

 

Sommerens store barnefilm

Søndag 11. juni er det duket for en film som mange har store forventninger til. Birk & Magna – Gruvens mørke hemmelighet er sommerens store barnefilm. Filmen tar opp temaer som vennskap, identitet og naturvern og er en eventyrlig thriller. Filmen åpnet Barnefilmfestivalen i Kristiansand i april og ble svært godt mottatt av kritikerne.

 

Full fart i svingene

Snart er det også premiere på en film som mange gleder seg til: Den tiende i rekken av Fast & Furios-filmer! Vin Diesel er tilbake i rollen som Dominic. Denne gang står den bilglade gjengen overfor en av de farligste skurkene de har møtt. Alvoret eskalerer når Dominic skjønner at sønnen hans er en del av den nådeløse skurkens plan. Det er bare å spenne fast beltene og gjøre seg klar for action i Hanøy samfunnshus, søndag 11. juni.
Kino sommer 2023

 

Back to top