Å bo i Barbieland er å være et perfekt vesen på et perfekt sted. Med mindre du har en komplett eksistensiell krise. Eller du er en Ken.

Bygdekinoen fortsetter med tilbudet sitt på Askøy i høst. Annenhver søndag er de på plass med aktuelle og gode filmer.

Gjør noen endringer

Så langt i år har filmene hatt et samlet besøkstall på 531 askøyværinger, noe som gir et snitt på 30 personer på hver visning.

  • Oppslutningen er god, men vi håper at enda flere benytter seg av tilbudet utover høsten, oppfordrer kultursjef Stig Ryland. Han forteller at det nå gjøres to endringer som forhåpentligvis skal lokke flere på kino på Askøy.
  • Vi utvider med ett spillested slik at det nå blir visninger på tre steder: Hanøy Samfunnshus, Kulturfabrikken i Hetlevik og Heiarvang Grendahus på Træet. På den måten får vi enda bedre geografisk spredning, og det blir lettere for flere å ta turen. I tillegg endres tidspunktene for visningene til kl. 16 og kl. 18.

Kickstarter med publikumsvinner

Høstens filmvisninger på Askøy starter på Hanøy Samfunnshus, søndag 20. august. På programmet står blant annet filmen «Barbie» som har tatt publikum over hele verden med storm i sommer. Over 100 000 nordmenn så filmen da den hadde premiere 21. juli. Filmen vises på Hanøy kl. 18. Men allerede kl. 16 samme dag kan du se «Elemental», en ny og morsom animasjonsfilm fra Disney og Pixar.

Høstens kinovisninger på Askøy:

20. august kl. 16 og 18: Hanøy Samfunnshus
3. september kl. 16 og 18: Kulturfabrikken, Hetlevik
17. september kl. 16 og 18: Hanøy Samfunnshus
1. oktober kl. 16 og 18: Heiarvang Grendahus, Træet
15. oktober kl. 16 og 18: Kulturfabrikken, Hetlevik
29. oktober kl. 16 og 18: Heiarvang Grendahus, Træet
12. november kl. 16 og 18: Hanøy Samfunnshus
26. november kl. 16 og 18: Heiarvang Grendahus, Træet
10. desember kl. 16 og 18: Kulturfabrikken, Hetlevik

bygdekinoen.no kan du fortløpende lese mer om filmene som settes opp på de tre stedene.

 

 

Back to top