Fargeriet fullsatt av mennesker på kulturprisutdeling

20. april 2023 var det stor prisgalle i Fargeriet i Strusshamn, i en fullsatt sal.

Se video fra prisgallaen her

Kulturstipend gikk til Kanraya Mæland og Ragnhild Tangen

Kanraya Mæland er blant de dyktigste cheerleading i Norge og har oppnådd gode resultater både i NM og VM.
Hun har også deltatt på Norges første lag i et student-VM.

Ragnhild motar pris

Forfatter Ragnhild Tangen har gjort en imponerende jobb med å samle informasjon om en av Askøys virkelige pionerer. Gjennom boken får vi et svært interessant innblikk i Margots kamp for å gi askøyværingene en god hjemmetjeneste.

Badminton

Askøybragden idrett gikk til Andreas Holmedal. I 2022 debuterte han internasjonalt både i EM og VM og prisvinneren representerte Norge under U19-VM i Spania i fjor høst og var en av fire nordmenn på herresiden.

341267574 6223398974372415 2644265592059130195 n

Askøybragden kultur gikk til Trude Eide Straume som har gitt ut boken "Den store airfryerkokeboka". Det er solgt over 50 000 eksemplarer av boken, og det i seg selv er en stor bragd. Boken er også oversatt til dansk og svensk.

Rahel får prisen

Frivilligprisen gikk til Rahel Rusom som er svært engasjert og opptatt av frivillighet og inkluderingsarbeid.
Hun har et ekstra brennende hjerte for at alle skal bli inkludert og sett på som en ressurs i lokalsamfunnet, og hun er blant annet leder for Internasjonal kvinnekafe hos Røde Kors og kvinnenettverket til Norsk Folkehjelp Askøy.

Torstein Olsen

Kulturprisen Kipekjerringa ble tildelt Torstein Olsen som har gjort en stor innsats gjennom Kulturlogens arbeid, både som leder og medlem av styret i mange år og som konsertarrangør. Han har vært en svært viktig pådriver i arbeidet med å få ferdigstilt lokalet Fargeriet i Strusshamn.

Askøy kommune gratulerer alle prisvinnere

Back to top