Oppdag næringsarealer på Askøy - en attraktiv mulighet for næringslivet og ansatte!

Askøy, en øy og kommune utenfor Bergen, har en strategisk beliggenhet og nærhet til Bergen som gjør den til et svært attraktivt sted å etablere seg. Med et aktivt og fremtidsrettet næringsmiljø som stadig utvikler seg, og med god plass til flere bedrifter.

Enten du er en nyetablering på jakt etter et egnet sted eller en eksisterende virksomhet som ønsker å utvide, har Askøy et bredt spekter av muligheter å tilby.

Utforsk Arealguiden for grundig informasjon om hvert enkelt område, inkludert størrelse, tilgjengelighet og infrastruktur. Her vil du finne detaljer som vil hjelpe deg med å finne den perfekte plassen for din bedrift.

Ta del i Askøys blomstrende næringsliv og dra nytte av de mange fordelene ved å plassere virksomheten din her.

Utforsk mulighetene på Askøy i dag!

Film fra OPPtur

Innovasjonsuken OPP besøkte oss for å lage kunnskapsfilm om innovasjon- og næringsutvikling på Askøy.

Solveig Wiik og Stig Ryland tar oss med på en kunnskapsreise. Vi møtte Susanne Rislå Andersen i Framo, Mathias Mikalsen Pedersen i Nobi, Morten Torlei og Harald Lavik i AVA of Norway, Marianne Kvarme på Bakstehuset på Ask, Morten Kolseth i Isbjørn Is, Inga Marie Skråmestø Haugland og Ståle Skråmestø som er vertskap på Biologen på Herdla og Rune Ulvik Paulsen, yardmanager på Hanøytangen for Semco Maritime:

Back to top