Askøy kommunes kommentar til obduksjonsrapporten

Askøy kommune viser til politiets konklusjon vedrørende funnene i obduksjonsrapporten.

Askøy kommune beklager at vi ikke har vært i stand til å levere sikkert drikkevann til våre innbyggere.

Vår omtanke går først og fremst til barnets familie som nå står midt oppe i sitt livs største krise. Vi ber om at pressen bidrar til familiens ønske om å få være i fred i sorgen.

Askøy kommune kan dessverre ikke kommentere spørsmål som dreier seg om politiets etterforskning av eventuelle brudd på Drikkevannsforskriften.

Askøy kommune vil bidra til å få svar på hvorfor drikkevannet i kommunen har blitt forurenset, og vi gjør alt som står i vår makt for å bidra til å gjenopprette befolkningens tillit til vannforsyningen i kommunen.

- Dette må ikke skje igjen, sier ordfører Terje Mathiassen.

Kontaktperson: Varaordfører Bård Espelid, telefon: 901 49 500