Søknadsfrist 1. mai hvert år.

Askøy Sang- og Musikksamskipnad (ASM) har to tilskuddsordninger til sine medlemsforeninger. Det er. 1) ordinært driftstilskudd og 2) tilskudd fra Instrumentfondet.

ASM behandler søknadene og sender sin innstilling til kommunen. Det utarbeidet egne retningslinjer og rapportskjema for disse ordningene. Disse er lagt inn i søknadsskjemaet.

Fordelingskriterier

• Tilskudd til lag knyttet til ASM fordeles etter vedtatte retningslinjer gitt av Formannskapet i 2001. Askøy kommune utbetaler tilskuddene etter innstilling fra ASM.
    • Årsmelding eller rapport må legges ved, i tillegg til revidert regnskap for siste regnskapsår.

Lag som mottar tilskudd fra Fagavdeling kultur og idrett er forpliktet til å oppfylle følgende betingelser:

• Alle må ha oppdatert lagsinformasjon i lag og foreningsdatabasen på kommunens nettportal.
  • Endringer skal sendes inn på e-skjema.
  • Tildelte midler skal brukes i tråd med retningslinjene.
  • Lag og organisasjoner som mottar tilskudd plikter å opplyse om dette i sin markedsføring, trykksaker, årsmeldinger og i eventuell annonsering.
  • Ledsagerbevis skal godkjennes ved arrangementer. Ordningen skal gi ledsager fri adgang til offentlige kultur- og fritidsarrangement.

Søknadsbehandling

Klage

Dersom du får avslag på søknaden kan du klage. Klagefrist er 3 uker fra du mottar brevet fra oss.

Kontaktopplysninger