Vi har i dag fått meldt to nye koronatilfeller. Begge er nærkontakter med kjent smittevei.

Totalt antall smittet siden mars 2020 på Askøy:

Etterlyser flere i vaksinekøen

Så langt har i overkant av 12.000 askøyværinger registrert seg for å få en plass i vaksinekøen. Det betyr at det fortsatt er rundt 9000 som ikke er registrert.

Nå vaksinerer vi i aldersgruppen 65-74, og vi vaksinerer fortløpende etter antall vaksiner som kommer inn. Denne uken får vi rundt 800 doser, som skal settes onsdag og torsdag.

- Alle som ønsker å kalles inn til vaksine må registrere seg via hjemmesiden til kommunen. De som ikke er digitale, eller ikke kan få hjelp av noen til å registrere seg, kan kontakte koronatelefonen vår, på 56 15 57 57, sier leder for Familiehelsetjenesten, Kristin Occhipinti.

Registrer deg her: Her kan du registrere deg for koronavaksine

Mer informasjon om vaksinering på Askøy

Spørsmål fra media

Ordfører Siv Høgtun