Min side forsiden

Vi har tatt i bruk en ny og moderne varslingstjeneste for å gi bedre informasjon til innbyggerne. Den nye varslingstjenesten henter automatisk kontaktopplysninger om hver enkelt innbygger fra nasjonale kontakt og reservasjonsregister slik som Altinn eller DigiPost.

Dette gjør at vi alltid kan nå deg og din husstand både med SMS, e-post eller med talemelding. Dine kontaktopplysninger kan du finne og eventuelt endre fra MINSIDE eventuelt via hjemmesiden til Askøy kommune (se bildet).

Flere adresser

Du har også mulighet til å bli varslet på annen adresse enn den du bor på eller eier. For eksempel dersom du ønsker å få varsel på din telefon når det blir sendt varsel til dine foreldre sin adresse. Dette kan du melde inn under SJEKK DIN OPPFØRING på https://www.servicevarsling.no/.

Benytter flere kilder

For at varsling skal nå flest mulig blir både beboere og eiere varslet. Selv om du ikke bor i kommunen og eier en hytte på Askøy vil du bli varslet. Tjenesten benytter flere kilder enn opplysninger fra Altinn/DIFI. Varsel blir sendt til alle telefoner systemet finner registrert på personer eldre enn 16 år i husstanden.

Vil du IKKE varsles?

Hvis du ikke ønsker å bli varslet på noen av dine telefoner kan du kontakte kommunen på e-post

Bedre løsning også for kommunens ansatte

Den nye løsningen vil også hjelpe kommunens folk i deres arbeid ved at vi raskere kan sende gode og presise varslinger rett fra telefon eller nettbrett ute i felt når en situasjon oppdages. I tillegg har vi god statusoversikt som viser hvem som blir varslet og hvem som ikke har mottatt varsel. Vi kan også forhåndsvarsle samarbeidspartnere og ulike avdelinger i kommunen slik alle får tilgang til samme informasjon samtidig.

På denne måten kan vi yte enda bedre tjeneste til berørte på Askøy.