Velkommen til Askøy kommune

Lurer du på hva du skal finne på sammen med ungene? Eller skal du arrangere en konsert, et teater eller få med deg folk på den store, årlige padleturen?

Vel, da bør du benytte deg av Det skjer ASKØY. Nettstedet finner du her: detskjer.askoy.no.

Gratis

Frivilligheten, næringsliv og privatpersoner kan markedsføre sine arrangementer her, og det koster ingenting.

Se video om den nye kulturkalenderen

Oversikt over lag og foreninger

Det er mange frivillige lag og foreninger på Askøy. Disse er viktig å synliggjøre. Kanskje du er nyinnflyttet og lurer på hvilke aktiviteter som fins her? Da kan denne oversikten hjelpe.

Om du er med i et lag eller en forening, så må du sjekke om dere er registrert med korrekte opplysninger. Vi henter all informasjon fra Brønnøysundregisteret automatisk, så det er her det må være korrekt.

Får du opp feil informasjon, eller finner du ikke laget ditt? Kontakt oss på

Ønsker å dele med andre kommuner

Nettsiden er laget slik at det skal være enkelt for andre kommuner å lage sin egen arrangementskalender, basert på detskjer.askoy.no. Da kan andre komme seg raskt på nett med arrangementer i sin kommune, uten at det koster så mye.