Bilde av telefonrør

Mange eldre kan føle seg ensomme og engstelige i den situasjonen vi er.

- Målgruppen er de som ikke har tjenester fra kommunen, som enten selv har behov for å ringe, eller har pårørende som trenger noen å snakke med. Bare ring, vi ønsker å snakke med deg, sier Familie- og inkluderingssjef, Eva Mikkelsen.

Vi har derfor åpnet en telefon som er tilgjengelig for eldre hver dag mellom klokken 10 og klokken 12.

Telefonen er åpen fra mandag 6. april og hele påsken.

Her kan du ringe hvis du trenger noen å prate med. Nummeret er 56 15 85 10.

Er du syk, ring koronatelefonen

Er du syk og bekymret for korona, eller har andre spørsmål om korona, så kan du også ringe kommunens koronatelefonen: 56 15 57 57

Viktige telefonnumre

Flere telefonnumre du kan ringe finner du her: Åpne telefoner i Familie og inkludering under koronapandemien

Vi har også samlet en oversikt over viktige telefonnumre i forbindelse med pandemien, enten det er hjelpetelefoner for barn og unge, rus og psykisk helse, smittespørsmål eller næringslivsutfordringer.

Les mer her: Viktige telefonnumre