Søknadsfristen for plass i Askøy kulturskole fra høsten nærmer seg!

Har du et barn eller ungdom hjemme som ønsker å drive med en kreativ fritidsaktivitet? Søk innen lørdag 1. mai!

Velkommen til Askøy kulturskole!

Askøy kulturskole tilbyr undervisning og kreativ utfoldelse for elever i alderen 6-19 år. Vi har mange dyktige og fremtidsrettede lærere med en felles filosofi som setter elevens mestring og glede i sentrum.

Mange ulike fagtilbud

Som elev i kulturskolen får du fast ukentlig undervisning individuelt eller i grupper. Gruppefagene våre består av dans, drama, visuell kunst, barnekor og band. I tillegg samarbeider vi med Askøy Unge Strykere og alle skolekorpsene i kommunen. Fra høsten tilbyr vi også det nye faget "teaterlek"!

Om du ønsker individuell undervisning, tilbyr kulturskolen det på gitar, fiolin, cello, piano og sang. Her vil du som elev, sammen med engasjerte lærere, få mulighet til å utvikle deg så langt som du ønsker innen ditt fag! Kulturskolen har også musikkterapi, som er et tilrettelagt tilbud med fokus på mestring, deltakelse og elevens ressurser. Tilbudet passer for elever som av ulike årsaker ikke kan følge ordinær kulturskoleundervisning.

Mange arenaer for fremføring

I tillegg til undervisning med tett oppfølging, får alle elever i kulturskolen mulighet til å stå på scenen og vise frem det de jobber med, eller stille ut det de har skapt flere ganger i løpet av året. Vi arrangerer alt fra små kakekonserter, til konkurranser og store tverrfaglige prosjekter.

Søknadsfristen i kulturskolen er 1. mai. Velkommen som kulturskoleelev!

Her finner du mer informasjon om Askøy kulturskole

Her kan du søke plass i Askøy kulturskole