Artikkelindeks

Familiehelsetjenesten

Familiehelsetjenesten legger også løpende ut nyheter på sin Facebook side. Følg den HER

Jordmor og helsestasjon

Kjære alle brukere av Kleppestø og Ravnanger helsestasjon!

Fra 4 mai 2020 vil Kleppestø og Ravnanger helsestasjon åpne opp for tilnærmet normal drift igjen med konsultasjonene i helsestasjonsprogrammet. Unntak er gruppekonsultasjoner og hjemmebesøk til nyfødte som fortsatt blir utført på helsestasjonen.

Av smittevernhensyn kan kun èn voksen følge barnet, ingen søsken kan bli med og barnet kan ha med sin egen leke. Har du time hos jordmor, må du komme alene uten partner. Når man har time på Kleppestø helsestasjon, må du/dere møte i 3 etasje, på angitt ventesone.

Ved Ravnanger helsestasjon vil oppmøte foregå som normalt

Det er svært viktig at du og ditt barn er helt friske når dere kommer på helsestasjonen. Om du eller ditt barn ikke er helt i form må vi utsette timen.

Ring oss gjerne om du lurer på noe, trenger å bestille time eller ønsker å snakke med din helsesykepleier eller jordmor:på tlf  56 15 83 09, eller på mail  – ikke oppgi personopplysninger

Vi gleder oss til å se liten og stor igjen!

Hilsen jordmødre og helsesykepleiere, ved Kleppestø og Ravnanger helsestasjon

Familieveilederne

En ny hverdag for deg som er hjemme med barn/ungdom – og har behov for noen å snakke med?

Den nye hverdagen påvirker oss i stor grad ved at vi må forholde oss til restriksjoner og regler for å forhindre smitte av koronaviruset, samtidig som vi må være hjemme og organisere hverdagen til barna våre.
Dette kan være krevende for deg og uvant for barna - det å være tett på hverandre fra morgen til kveld kan skape en annen hverdag enn det det du vanligvis har.
I slike situasjoner kan du lett å føle frustrasjon, irritasjon og kanskje sinne, og kan oppleve at du reagere annerledes eller sterkere enn du ellers gjør. Vi tror at dette kan være hverdagen for mange familier, og da kan det være nyttig med støtte eller veiledning.

Hvis du som er hjemme med barn og opplever hverdagen som utfordrende og ønsker noen å snakke med, kan du ringe på telefon: 56 15 86 40. Vi er tilgjengelig fra klokken 10.00-13.00 på hverdager.
Her får du snakke med en familieveileder som har bred erfaring på å gi råd og veiledning til foreldre.
Velkommen til en uforpliktende samtale.

  Vi snakker gjerne med deg 1   Vi snakker gjerne med deg 2  

Askøy kommune ønsker å gi alle foreldre/foresatte i vår kommune noen råd for å ivareta familien sin på best mulig måte i situasjonen vi er i.

<<- LES MER ->>

 

Flyktningtjenesten

Information about corona in different languages HERE