Totalt 182 personer har fått påvist covid-19 på Askøy siden mars 2020. To nye smittede ble påvist i går kveld, hittil i dag er det ingen nye.

Vi har opprettet en ny telefontjeneste for personer som har det vanskelig:

I forbindelse med at vi har fått økende smitte på Askøy, mange i karantene og flere i isolasjon er det gjerne innbyggere som strever med å håndtere livssituasjonen sin. Enten det gjelder foreldrerollen, pårørende til noen med særlige behov, ensomhet, dårligere psykisk helse, uro eller annen bekymring.

- Vi vet det er mye som er usikkert. Da er det godt å ha noen å snakke med, sier ordfører Siv Høgtun (H).

- Telefonen blir betjent for alle slike henvendelser, og dette nummeret kan alle ringe, enten det er ungdom, voksne eller eldre. Jeg vil også minne om at Helsestasjon for ungdom er åpen som normalt, understreker ordføreren.

Telefonnummer og åpningstid

Telefonnummer: 408 06 186

Telefonen besvares klokken 10.00-14.00 mandag til fredag.

Spørsmål fra media:

Ordfører Siv Høgtun

Mer informasjon om Askøy kommunes tiltak mot korona

Alle statusartikler om korona fra Askøy kommune

Informasjon om korona for deg som bor på Askøy