Vi har ikke fått noen nye påvist smittet siden fredag. Totalt antall smittet siden mars 2020 på Askøy: 202

Tiltakene opprettholdes

De gjeldende smitteverntiltakene fortsetter som planlagt til og med 6. desember. Disse vurderes på nytt før helgen.

Askøy har lavere smittetall nå, og det kan se ut til at summen av tiltakene, og at askøyværingene har vært lojale og fulgt opp, gir positiv effekt.

- I tillegg gjør smittesporing- og testteamet en fantastisk jobb. Men dette er ikke over. Jeg vil takke for at innbyggerne har vært flinke til å følge tiltakene. Nå må vi fortsette med dette en uke til, slik at vi ikke mister den gevinsten vi har opparbeidet oss de siste ukene. Det er viktig at vi følger opp nå i adventstiden, slik at vi kan få være sammen med våre kjære til jul, sier ordfører Siv Høgtun.

Spørsmål fra media

Ordfører Siv Høgtun

Telefon: (+47) 481 95 342

Mer informasjon om Askøy kommunes tiltak mot korona:

Alle statusartikler om korona fra Askøy kommune

Informasjon om korona for deg som bor på Askøy