Gutt med ansiktsmaske får satt på et plaster på armen av en dame

Alle 12-15-åringer som ønsker vaksine får tilbud om dette. Alle som ønsker å benytte seg av tilbudet, blir bedt om å registrere seg i vaksinekø for barn.

Registrer deg og ring for time

Alle med barn 12-15 år må fortsatt registreres i Helseboka av begge foresatte, om dere er to. Og du må ringe koronatelefonen for å bestille time. Vi sender ikke ut flere SMS-er for timebestilling til denne gruppen: 56 15 57 57

To eller én foresatt - BEGGE MÅ REGISTRERE BARNET

Ved registrering i vaksinekø, må begge foresatte med foreldreansvar samtykke til vaksinering av barnet. Først registrerer den ene foresatte barnet, så må den andre foresatte gjøre det samme - DETTE ER VIKTIG FOR AT BARNET SKAL FÅ VAKSINE.

Dersom det er én foresatt som har foreldrerett, må man ha med seg dokumentasjon på dette når barnet/barna møter til vaksinasjon. På vaksinasjonsdagen må én av de foresatte følge den som skal vaksineres.


Registrer barnet via Helseboka

Registrer barnet for vaksine her (Helseboka)


Har barnet hatt korona?

Ungdom i denne alderen 12 til 15 år som tidligere har vært syke med korona, blir foreløpig ikke anbefalt å vaksinere seg

Hvilken vaksine får barnet?

Vi vaksinerer alle 12-15-åringer med Pfizer.

Dersom barnet nylig er vaksinert med annen vaksine (altså ikke for covid-19, men andre sykdommer), er det anbefalt å vente slik at det er minst intervall på sju dager mellom vaksinene.

Back to top