Tekst og bildeillustrasjon.

Askøy kommune har laget en spørreundersøkelse om mobilitet på Askøy. I undersøkelsen stiller vi spørsmål om hvordan du reiser til jobb, skole og fritidsaktiviteter. I tillegg lurer vi på hvordan du synes det er å gå og sykle i kommunen. Spørreundersøkelsen er anonym og det tar cirka 10-15 minutter å svare. 

Gå til spørreundersøkelsen.

Dersom du ønsker å svare på undersøkelsen, kan du vinne gavekort på Kleppestø senter til en verdi av 500 kroner. Vi trekker fire vinnere som får et gavekort hver. 

Bakgrunn

Askøy kommune skal lage en mobilitetsstrategi for kommunen. I arbeidet med mobilitetsstrategien er det behov for å innhente kunnskap om dagens situasjon for mobilitet på Askøy. 

Mobilitetsstrategien er en overordnet og langsiktig strategi for å sikre enkel og bærekraftig mobilitet for alle på Askøy. Mobilitetsstrategien skal fastsette innsatsområder og strategier for å ivareta både tradisjonelle og nye mobilitetsløsninger i kommunen. Strategien vil bestå av en handlingsdel med konkrete tiltak. 

Delta i workshop

Høsten 2023 vil kommunen starte opp medvirkningsprosesser tilknyttet strategiarbeidet. Vi vil blant annet arrangere workshops hvor innbyggere kan delta. Om du er interessert i å delta på workshop, kan du legge igjen kontaktinformasjonen din mot slutten av spørreundersøkelsen eller du kan sende en epost til Hanne Thuen eller Henriette Sandstå.

Kontaktinformasjon

Hanne Thuen, planlegger, Arealplan
Epost:

Henriette Sandstå, planlegger, Arealplan
Epost:  

Back to top