Utvalgte artikler

Bilde av en SMS om vaksineringstidspunkt, sendt fra Askøy kommune

10-15 innbyggere har møtt opp i Askøy Forum for vaksine uten godkjent timebestilling. De tror timen er bestilt, men har ikke fullført alle stegene som trengs.

To knoker mot hverandre

Som støttekontakt kan du bidra med positive opplevelser og utvikling, og være en viktig person i et annet menneskes liv.

Tømmerhogger med motorsag foran to store trær som ligger på bakken

Askøy kommune eier mange eiendommer. Noen av disse er i bruk til kommunale tjenester, andre til friluftsformål og lignende.

Bilde av tomt terapibad på Askøy innendørs. Ingen som bader.

Søknadsfristen for sesongen 2021-2022 er 22. mai 2021.

Bilde av idrettshallen Askøy Forum fra utsiden

Lagene på Askøy kan nå søke om treningstid for sesongen 2021-2022 i Askøyhallen, Askøy Forum, Hop Idrettshall og idrettshallene ved Fauskanger, Tveit og Kleppestø skole.

Bilde av korps som dirigeres og spiller på 17. mai i Strusshamn 2020

Som i fjor legger koronapandemien en demper på den tradisjonelle 17. mai-feiringen på Askøy.

Søk tilskudd hos oss

Det er åpent for å sende inn søknader om kommunal driftstøtte og støtte fra andre tilskuddsordninger, som har søknadsfrist 1. mai 2021.
Driftstilskudd til lag og organisasjoner skulle etter budsjettvedtak i kommunestyret tas ned med tilsammen kr. 500.000,-Grunnet utfordringene knytet til covid-19 pandemien er det i Utvalg for oppvekst og levekår og i kommunestyret gjort følgende…

Bilde av en hamburger på serveringsbord

Askøy kommune får nærmere 7 millioner kroner til lokalt næringsliv.

En som sykler i gata (foto: Majestic Lukas, Unsplash)

Vi hiver oss med på aksjonen Sykle til jobben, og det er dermed gratis for alle i Askøy kommune å bli med!

Massevaksineringen foregår i Askøy Forum

Vi er straks ferdig med alle over 75 år. 8. april 2021 begynner massevaksineringen i Askøy Forum.

Illustrasjonsfoto av penger

Netto driftsresultat ble på 37 millioner kroner. Noe av beløpet er øremerket for bruk neste år, og noe er brukt til investeringer. Men 14 millioner kan settes av til å styrke disposisjonsfondet.

Illustrasjonsfoto av koronaviruset (FHI)

Det er mange tiltak å forholde seg til. Derfor har vi svart ut mange spørsmål, for å gjøre det enklere å finne svar.

En gruppe mennesker som jubler i treningstøy

Anbefaler å innføre "Askøymodellen" på nasjonalt nivå.

Siste fra Facebook