Oversiktsbilde av et byggeområde

I løpet av uke 5 begynner vi med sprengning på Myrane. Dette vil medføre boring for ladninger i tillegg til selve sprengningen. Ladninger vil gå av to ganger om dagen, og arbeidet har en estimert varighet på en måned.

Impulsstøy vil forekomme ved sprenging, og daglig arbeidstid er mandag-torsdag klokken 07-00-19.00 og fredag klokken 07.00-15..00 I denne perioden kan det forekomme ekstra støy.

Lokale støytiltak

Backe, som er tildelt jobben på Myrane, har utarbeidet diverse tiltak for å minke støynivået etter beste evne og påvirke berørte i minst mulig grad. Lokal skjerming benyttes der det er mulig, og vil bidra til mindre støy fra boring og pigging. Det er også etablert tette byggegjerder hvor deler har støydempende matter.

Følg arbeidet på webkamera

Det er montert et webkamera på plassen, slik at man kan følge med hva som skjer. Du kan blant annet se hvor den nye idretts- og svømmehallen kommer.

Abonner på nyhetsbrev

Du kan også abonnere på nyhetsbrev fra Backe, for å få med deg hva som skjer fremover på Myrane. Her finner du også siste nytt fra Backe.

Hvor mye støy forventes det?

Støyprognosene for denne perioden er beregnet opp til 75 desibel for Askøy videregående skole og 66 desibel for Kleppestø ungdomsskole.

Back to top