En som sykler i gata (foto: Majestic Lukas, Unsplash)

Vi hiver oss med på aksjonen Sykle til jobben, og det er dermed gratis for alle i Askøy kommune å bli med! Aksjonen er 20. april til 18. juni 2021.

Vi oppfordrer alle innbyggere i kommunen til å melde seg på. Og du trenger ikke bare sykle.

Du kan registrere all aktivitet:

• sykling til jobb
  • tur med hunden
  • tur på fjellet
  • svømming
  • fotball
  • yoga
  • golf

I tillegg til all annen aktivitet du måtte finne på å drive med i to måneder fra 20. april til 18. juni 2021.

Sett opp et lag

Kanskje er de flere som vil gå sammen og konkurrere mot andre lag på arbeidsplassen eller i nabolaget?

Premiering

Du kan vinne flotte premier både underveis og til slutt i konkurransen.

Bakgrunn

Sykle til jobben har holdt på siden 1973 og har etter hvert blitt mye mer enn bare sykkel! Hovedmålene er å stimulere til økt hverdagsaktivitet i tillegg til å ha fokus på en aktiv reisevei til og fra jobb.

Du kan registrere all fysisk aktivitet (løping, fotball, gåturer etc) og du bestemmer selv når på dagen du vil være i aktivitet. Se mer informasjon på sykletiljobben.no

Sykle til jobben-aksjonen arrangeres i år for 48. gang av Norges Bedriftsidrettsforbund. Norges Bedriftsidrettsforbund tilbyr mer enn 50 ulike aktiviteter og er Norges 3. største særforbund med omlag 200 000 medlemmer.

44 000 deltok i 2019, og vi håper på økt deltakelse i år igjen.