Bøssebærere til årets Tv-aksjon Tina og Solveig

 Årets viktigste søndagstur nærmer seg med stormskritt. 

Etter to år uten fysiske bøssebærere skal vi  skape tidenes beste Tv-aksjon innsamling i Askøy Kommune! Vi håper at samtlige bygder på Askøy ønsker å være med å knuse alle tidligere rekorder!! For å nå vår målsetting trenger vi hjelp fra alle våre innbyggere.

Det er flere som har sagt at de savnet å få besøk på døren sin av bøssebærere under pandemien, og vi vet at det er flere eldre rundt om som gleder seg til å få besøk på selve aksjonsdagen. I år vil vi igjen starte opp med fysiske bøssebærere, og håper DU vil bli med på dugnaden. Vi fortsetter selvsagt også med digitale bøsser som enkelt kan opprettes inne på:
 https://www.spleis.no/tv-aksjonen som et alternativ. Her kan privatpersoner eller bedrifter starte egen digital innsamling.

I år går innsamlingen til Leger uten Grenser sitt arbeid med å gi livreddende helsehjelp, og medisiner til sårbare mennesker som trenger det mest. TV-aksjonen NRK 2022 går av stablene søndag 23. Oktober.

Leger uten grenser er bygd opp under tanken om at alle mennesker utsatt for kriser og katastrofer har rett til tilgang på medisinsk hjelp uavhengig av kjønn, rase, religion, etnisitet eller politisk tilhørighet. De siste årene har de gjort en formidabel innsats i forbindelse med pandemien og den rystende krigen som nå pågår i Ukraina.
Dere kan lese mer om Leger uten grenser inne på deres hjemmeside
legerutengrenser.no

Vi lever i en urolig verden som stadig er i endring, og ved å delta i årets TV-aksjon kan DERE være med på å sikre behandling til sårbare pasienter, utvikle medisiner og gi livreddende helsehjelp i noen av verdens glemte kriser.

Har du lyst til å hjelpe? Ta kontakt med Askøy frivilligsentral på e-post:
  eller på telefon 56 15 81 24. Vi trenger flere roede- ledere.

Sammen redder vi liv!

Back to top