Morgensvømming i Askøyhallen

Tilbudet passer for alle svømmedyktige uansett aktivitets- og ferdighetsnivå. Du kan også slappe av i badstuen dersom du ønsker det.

  • Tidspunkt: Mandag, onsdag og fredag kl. 06:00 - 07:50 (ute av garderoben kl. 07:50) - Må være ute av bassenget kl 07:30.

Tidsrom

Tilbudet følger skoleåret og stenger i sommerferien og så er i gang igjen så snart hallen åpner for høstsesongen. Som regel er det også mulig å svømme på hverdager i romjulen, i påskeferien (etter avtale), i  høstferien og vinterferien.

Svømming er en av de beste fysiske aktivitetene du kan gjøre. Med svømmingen forbedres utholdenheten og det er dessuten bra for musklene. Svømming er en skånsom og forholdsvis skadefri idrett fordi vannet gir støtte til kroppen og det blir mindre risiko for muskel- og leddskader.

En undervurdert bonus ved svømming er fettforbrenning. Forskning sier at svømming er en av de beste aktiviteter for å brenne kalorier.

Direkte til påmeldingsskjema

NB! Det er bindende påmelding. Du kan avbestille din plass inntil 3 dager før oppstart av aktivitet uten å bli fakturert.
Tenk på fellesskapet og avbestill så snart som mulig så andre kan få plassen.

All informasjon sender vi ut via idretten.no, så husk å registrere deg her slik at du alltid er oppdatert.

 

Back to top